matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f liniowa
kabemi :
Zadanie 6. (1pkt) Wykresy funkcji liniowych y = −5x −3 i y = (1+ k )x + 2 są prostymi prostopadłymi dla
6 cze 21:04
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
1
1+k=
⇒k=.......
5
6 cze 21:06
kabemi :
dziękii
6 cze 21:12