Ciągi :D
otnas: Wyznacz Ciag geometryczny "
a1 +a4 = 1302 , a2+ a3 = 252
2 cze 19:59
2 cze 20:03
asdf: albo z S4 mozesz to policzyć (troche ciezej, ale chyba szybciej)
2 cze 20:04
otnas: Fajnie Fajnie .ale pomozcie bo nie potrafie

szybko
2 cze 20:05
asdf: jakbys normalnie poprosil to bym pomogl, ale przez te "szybko" jakos odechcialo mi sie robic
2 cze 20:09
otnas: Prosze , zalezy mi

jutro mam bardzo wazny sprawdzian
2 cze 20:15
asdf: to napisz to co umiesz, a nie czekasz na gotowca
2 cze 20:27
gwiazdka: To tak
a1 + a1 * q3 = 1302
a1 + a1 * q1 + a1 *q2 = 252
2 cze 21:11
gwiazdka: i Co dalej

?
2 cze 21:11