matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc dot. uporządkowania logarytmów!
pop mechanika:
Uporządkować liczby a=log
0,5
0,79, b=log
0,5
200, c=log
0,5
79, d=log
0,5
1
30 maj 22:15
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/219.html
funkcja malejąca
30 maj 22:29
Eta:
malejąco : a, d, c,b rosnąco : b,c, d,a
30 maj 22:35