matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje trygonometryczne
edyta:
czy sin2α = 2sinα
27 maj 11:08
Garth:
sin2α = cos
2
α−sin
2
α
https://matematykaszkolna.pl/strona/1543.html
27 maj 11:12
Garth:
Przepraszam, pomylka, sin2α = 2sinαcosα
27 maj 11:12
edyta:
dzieki
27 maj 11:17