matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
Patryko:
kat β jest katem wpisanym w okrag ,opartym na tym samym łuku co kat srodkowy α=102.wyznacz miare kata beta
23 maj 19:57
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/465.html
23 maj 19:59
Eta:
1
β=
α=...........
2
23 maj 20:02
Patryko:
dzieki Eta za pomoc
23 maj 20:03
Eta:
Ejjj
leniu
23 maj 20:06