błagam o pomoc
aniusia:: dana jest funkcja f(x)=1/x+1;
a) sporzadz wykres funkcji.
b) przesun wykres funkcjiio 2 jednostki w prawo wzdluż osi OX i o 1jednostkę w gorę wzdłuz osi
OY
c) podaj wzor funkcji z punktu b)
23 maj 13:53
Mati_gg9225535:
| | 1 | | 1 | |
f(x) = |
| + 1 czy może f(x) = |
| ? |
| | x | | x + 1 | |
23 maj 13:56
aniusia:: to pierwsze mozesz mi pomoc
23 maj 14:00
wredulus_pospolitus:
wczoraj Ci bylo to samo zadanie
rusz trochę głową
23 maj 14:02
23 maj 14:02
Mati_gg9225535:
23 maj 14:03
aniusia:: wredulus nie chcesz pomoc to sie nie wcinaj dobrze nie kazdy wszystko umie a ja tylko prosze o
pomoc
23 maj 14:08
wredulus_pospolitus:
własnie oto chodzi −−− że różnie postrzegamy słowo 'pomoc'
dla Ciebie 'pomoc' = zrób za mnie zadanie a najlepiej napisz za mnie je w zeszycie
dla mnie 'pomoc' = wskazać miejsce gdzie znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie i odpowiedzenie
na KONKRETNE pytanie, ale na pewno nie rozwiązanie Ci całego zadania, abyś je 'zerżnęła'
23 maj 14:14
aniusia:: wlasnie ze nie bym nie prosila o ,pomoc, gdybym byla w szkole akurat na tym dziale nie moja
winA ZE AKURAT BYLAM CHORA i dlatego nic nie rozumiem z tych zadan
23 maj 14:22