Pytanie
manius: Prosze o wytlumaczenie jak moge obliczyc a∪b oraz a∩b, a/b. jakie musze miec warunki, co musze
podstawic i co musze wiedziec zeby moc obliczyc sume roznice itp, nie chce odnosnika do str bo
nieruzumiem, np na przykladzie ze Ω=36, A=10 i B=6, bardzo prosze o zrozumiala odpowiedz
6 maj 15:45
manius: HALO!
6 maj 16:02
ghf: ?
6 maj 19:20
PW: Na takim przykładzie nie można dać zrozumiałej odpowiedzi. Skąd mam wiedzieć czy zbiory A i B
mają część wspólną, czy nie, a przecież od tego zależy odpowiedź.
7 maj 21:42
PW: Na takim przykładzie nie można dać zrozumiałej odpowiedzi. Skąd mam wiedzieć czy zbiory A i B
mają część wspólną, czy nie, a przecież od tego zależy odpowiedź.
7 maj 21:46
PW: Coś to dzisiaj działa dziwacznie, stąd dwa identyczne wpisy, bo nie sygnalizowało prawidłowo,
że odpowiedź została wczytana.
7 maj 21:48
7 maj 22:28