matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgi
Gupek:
(3
2
+ 3
2
+ 3
2
): 3
3
= ? Poproszę krok po kroku, usiłuję zrozumieć. Będę bardzo wdzięczna
23 kwi 17:32
Technik:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
23 kwi 17:37
Eta:
3*3
2
3
3
=
=1
3
3
3
3
23 kwi 20:47