Magda:
Log354-log39=
29 lis 18:41
Jakub:
Chodziło pewnie o o takie działanie:
log
354 - log
39 = log
3 (54/9) = log
36 z tym już niewiele się da zrobić, ewentualnie:
log
36 = log
3(3*2) = log
33+log
32 = 1+log
32
29 lis 19:43
Jakub:
korzystałem z wzoru ze strony
218
29 lis 19:44
krzych:
52 210 1
12 gru 17:28
kwiatek: <<< 16.Wysokość graniastosłupa prawidłowego trójkątnego stanowi dwie trzecie długośći krawędzi
podstawy. Suma długości wszystkich krawędzi tego graniastosłupa jest równa 1,2 metra. Obicz
długość wysokości tego graniastosłupa.
9 sty 20:42
mach3trb: elo
19 kwi 17:46
marcin: log100−log2.8=
8 maj 10:05
Hofo: Marcin: 2 − 3 = −1
8 maj 10:09
kaks: log6−log2−log3
1 paź 19:12
Janek191:
| | 6 | |
log 6 − log 2 − log 3 = log |
| − log 3 =log 3 − log 3 = 0 |
| | 2 | |
2 paź 08:57
Janek191:
log 100 − log2 8 = 2 − 3 = − 1
2 paź 08:59
basia: prosze o pomoc oblicz y=log5 x2−3−4
4 maj 19:04
[F[test]]: test123
4 gru 20:38