pomocy
Ewka: oblicz pole i obwód prostokąta , w którym przekątna ma długość 8cm, a krótszy bok 4cm
19 kwi 19:39
politechniczny :

a
2+b
2=c
2
b
2=c
2−a
2 wylicz
19 kwi 19:45
michałek: O TO CHODZI ŻE NIE UMIEM
19 kwi 19:49
politechniczny : michałek=Ewka

ja to miałem w pierwszej gimnazjum

więc obliczenia są bardzo proste nie
umiesz to próbuj to zrobić to się nauczysz

b
2=8
2−4
2
19 kwi 19:53
19 kwi 19:56
michałek: RAZEM TO ROBIMY , A JESTEŚMY W 6 PODSTAWÓWCE... DZIEKI, NIE MUSIAŁEŚ SIE WYSILAC..
19 kwi 19:57
politechniczny : no to jeszcze prostsze jak 6 klasista sobie z tym ma poradzić

masz już prawie wszystko jak
na tacy policzyć nie potrafisz
19 kwi 20:00
michałek: TERAZ JUZ POTRAFIE....
19 kwi 20:00