Pomoc
Ania: Witam szukam osoby która pomogłaby mi poprawnie wytłumaczyc i pomoc w rozwiazaniu pracy
kontrolnej .. pracuje i mam bardzo duze zaległosci . Czy mogłby ktos mi pomoc?
19 kwi 14:19
Ania: zad1 Krawędź boczna ostrosłupa prostopadła do podstawy ma długosc 17 cm . Podstawa ostrosłupa
jest trójkat prostokatny o przyprostokatnych 18 cm i 24 cm . Oblicz objetosc tego ostrosłupa .
Wykonaj rysunek.
19 kwi 14:24
Mateusz:
| | 1 | | 18*24 | |
Pp= |
| *a*b= |
| =...[cm2] |
| | 2 | | 2 | |
H=17cm rysunek to ktos inny moze ci wykona bo ja tu za czesto nie rysuje wiec nie mam wprawy
19 kwi 14:45
19 kwi 14:52