matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz
sabina:
wyznacz wspolrzedne wierzcholka paraboli bedacej wykresem funkcji f.Przedstaw funkcje f w postaci kanonicznej. g/ f(x) = x
2
−x h/ f(x) = −2x
2
+6x i/ f(x) = 3x
2
− 8
17 kwi 21:15
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/69.html
17 kwi 21:16