matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz x
mala:
2
1
*2
3
*2
5
....2
2x−1
= 64*4
x+1
16 kwi 13:38
aniabb:
1+3+5+...+2x−1=6+2x+2 x
2
−2x−8 = 0 x=4
16 kwi 13:42
aniabb:
wzór 2 od dołu
https://matematykaszkolna.pl/strona/264.html
16 kwi 13:43
hwdtel i Zen64:
x=4,x∊N
16 kwi 15:15
Ania:
a ile jest równe n w tym wzorze?
16 kwi 15:27
Basieeex:
n=x
16 kwi 15:57