:)punkty K= (0, 4) i L = (6, −4) sa wierzchołkami kwadratu KLMN. obwód tego kwad
madzia: punkty K= (0, 4) i L = (6, −4) sa wierzchołkami kwadratu KLMN. obwód tego kwadratu jest równy
6 kwi 16:46
krystek: obw=4*a=4*IKLI=
6 kwi 16:48
madzia: co to znaczy IKLI?
6 kwi 16:50
6 kwi 16:51
ICSP: JAKIMI WIERZCHOŁKAMI

Sąsiednimi ? Przeciwległymi ?
6 kwi 16:52
madzia: nie pisze

ale chyba sąsiednimi
6 kwi 16:54
krystek: Już z nazwy KLMN mamy kolejne., sąsiednie.
6 kwi 16:57
madzia: TO JAK TO ZROBIĆ?
6 kwi 17:00
krystek: 16:51
6 kwi 17:01
madzia: WYSZŁO MI 24
6 kwi 17:09
krystek: a=IKLI=√( xL − xK)2+( yL − y K)2=..
6 kwi 17:10
krystek: Policz raz jeszcze.
6 kwi 17:10
igor: no wyszłon 24
6 kwi 17:25
madzia: tangens pewnego kąta ostrego wynosi 2. oblicz sinus i cosinus tego konta
6 kwi 17:50