zbiory
lusiaaaaaaa: odejmowanie zbiorów czy dobrze to zrobilam?

( −
∞,3) − (0,9> = <8, +
∞)

?
5 kwi 22:13
5 kwi 22:24
lusiaaaaaaa: narysowałam to na osi. Przepisałam tu tylko rozwiązanie.
5 kwi 22:31
PuRXUTM: A=(−∞,3) B=(0,9>
A\B=(−∞,0)
5 kwi 22:33
lusiaaaaaaa: narysowałam to na osi. Przepisałam tu tylko rozwiązanie.
5 kwi 22:35
Ajtek:
PuRXUTM pewien jestes?
Cześć.
5 kwi 22:35
ff: jak już podajemy rozwiązanie to: ( −∞, 0 >
5 kwi 22:35
lusiaaaaaaa: pierwotnie miałam ( − nieksoncoznosci do 0 ) w sumie (3,9>
5 kwi 22:39
Krzysiek: No a teraz lusiu B\A
6 kwi 10:45
lusiaaaaaaaaaaa: yy (3,9> ?
6 kwi 13:42
Maslanek: 3 zawarte w zbiorze
6 kwi 13:45
Krzysiek: Lusiu ale 3 nalezy do B a nie nalezy do A wiec przedzial <3.9>
6 kwi 13:46
lusiaaaaaaaaa: eh, dzięki ..
6 kwi 13:49