matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trójkąt prostokątny opisany na kole.
monialisia:
jak to pociągnąć dalej
https://matematykaszkolna.pl/forum/50881.html
od równania 4a+4b+8=ab ?
5 kwi 20:50
Artur_z_miasta_Neptuna:
podstawiasz a = x−2 ; b= y−2 przekształć tą funkcję i już masz
5 kwi 20:54
monialisia:
aaa dziękuję
5 kwi 21:13