matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąz równania
di:
3x
2
−4x−4=o i 4(x+1)
2
=25
5 kwi 10:58
aniabb:
https://matematykaszkolna.pl/strona/54.html
5 kwi 11:00
di:
wyznacz współczynniki:a,b,c funkcji kwadratowej f(x)=ax
2
+bx+c mając punkt P(−2,O) i wierzchołek W(−1,3)
6 kwi 08:06