Proste
please: Proste o równaniach x+2y−8=0, x−2y−8=0, x+2y=0 i x−2y+8=0 zawierają boki pewnego
równoległoboku.
a)narysuj ten równoległobok w układzie współrzędnych.
b)wyznacz algebraiczne współrzędne wierzchołków równoległoboku.
3 kwi 22:40
krystek: to kreślisz 4 proste y=.. y=...
3 kwi 22:41
please: nic nie kumam z tego bo to nie moja liga,a zadanie potrzebne kumplowi,który ma chwilowy brak
neta
3 kwi 22:46
krystek: To powiedz ,aby wykreslił proste .
3 kwi 22:47
please: jak on nie wie nawet z czego ma je wykreślić bo na lekcji nie był
3 kwi 22:49
3 kwi 23:43