pomocy
Pomocyy: Oblicz promien okregu opisanego na trojkacie prostokatnym o przyprostokatnych dlugosci 4 i 2.
27 mar 15:45
Ajtek:
Tutaj masz podpowiedź
541
27 mar 15:48
pigor: ... po co

, kiedy c
2= 4
2+2
2= 20=4*5 ⇒ c=2
√5= 2R ⇒
R=√5 . ...
27 mar 16:02
Ajtek:
Cześć
pigor.
Ty wiesz, ja wiem, a szukający pomocy może się czegoś więcej dowiedzieć

.
27 mar 16:15
Pomocyy: Ajtek mi pomogl

i za to plus

podpowiedz pomogla mi w 2 zadaniach
27 mar 16:29
pigor: .. i tak trzymać
Pomocyy . ...
27 mar 17:51