obwód rombu i prostokąta
martyna: Dany jest punkt A(−4,−3) B(8,3) C(6,7) D(−6,1).
a) Oblicz obwód prostokąta ABCD
b)Oblicz obwód rombu, którego wierzchołkami są środki boków prostokąta ABCD
24 mar 22:07
martyna: proszę o pomoc pilne
24 mar 22:10
24 mar 22:12
krystek: 2*(IABI+IBCI)=
24 mar 22:13
tomek: proszę o rozwiązanietego zadania pilne
24 mar 22:14
krystek: Podstaw do podanego wzoru przez Edytę i licz
24 mar 22:17
martyna: tylko to co ona mi dała to wcale nie chce się otworzyć
24 mar 22:18
Edyta PK:
A(−4,−3) B(8,3)
|AB|=√(8+4)2+(3+3)2=15
24 mar 22:22
Edyta PK:
jeśli nie chce Ci się otworzyć to wejdź na geometria analityczna, odległość dwóch punktów od
siebie i środek odcinka tam wszystko jest wyjaśnione
24 mar 22:24