matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykładnicza
Wioolaa:
Liczba punktow wspolnych wykresu funkcji f(x)=3
x
i prostej o równaniu y=0 jest równa ?
24 mar 20:41
ICSP:
0
24 mar 20:42
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/187.html
24 mar 20:42
krystek:
czy 3
x
=0?
24 mar 20:43