matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
h
!!!!!!!!!!!!!!!!:
Uprość wyrażenie
x
3
* x
2
=
x
4
3 wrz 22:38
Bogdan:
a
n
Dokończ wzór: a
n
* a
m
= ....... oraz wzór
= .........
a
m
3 wrz 22:46
Bogdan:
Kliknij tu
186
3 wrz 22:57