matematykaszkolna.pl
rozwiaż eta a i b lukas: W trójkącie prostokątnym na przeciw kąta ostrego alfa leży przyprostokątna o długości A. Oblicz długość pozostałych boków jeśli: a) a=40 cm,sin alfa 810 b)a=5cm,sin alfa pierwiastek z trzech przez 2
20 mar 23:48
Eta: https://matematykaszkolna.pl/forum/193869.html Nie dubluj postów! Masz podane rozwiązanie !
20 mar 23:50
Dres: To jest zabijanie myślenia i jazda na łatwiznę... Rozumiem, że można pewnych rzeczy nie kminić, ale bez przesady − kiedy ktoś już rozpyka jakiś przykład, należy spróbować robić samemu a nie lecieć na forum i szukać pomocy, bo zakłada się że samemu nie da radyemotka
20 mar 23:59
lukas: Ja w odróżnieniu od ciebie nie jestem dobry z matmy ale nie mam takiego zrytego łba żeby podpisywać się dres bo to część ubioru
21 mar 00:02
Dres: Nie jestem świetny, nie o to tutaj chodzi. Nie kierowałem tych słów wyłącznie do Ciebie, mówię ogólnie. Ksywy powstają w różny sposób, nie widzę powodu żeby mówić, że mam zrytą banię bo podpisuję się Dresemotka
21 mar 00:04
lukas: Dobra sory za słowa ale ja nie potrzebuje sie uczyć tylko muszę zaliczyć bo mam taki nakaz z pracy że muszę sie uczyc i chodze zaocznie
21 mar 00:06