eta pomoc prosze ostatni raz
lukas:
20 mar 23:17
20 mar 23:21
lukas: Dzięki szkoda że nie mam tego b ale co tam dziekuje jak mogę się odwdzięczyć
21 mar 00:04
Eta:
Dobrowolna kwotka na
serwer ..... bo utrzymanie tej strony kosztuje!
Powodzenia
21 mar 00:10
lukas: dobra spoko ate b zrobisz mi jutro a płaci to tam gdzie pisze utrzymanie strony u niego tak
moge
21 mar 00:22
Eta:
| | 5 | | √3 | | 10 | | 10√3 | |
|
| = |
| ⇒ c= |
| = |
| |
| | c | | 2 | | √3 | | 3 | |
| | b | | 1 | | 1 | | 5√3 | |
|
| = cos60o = |
| ⇒b= |
| c= |
| |
| | c | | 2 | | 2 | | 3 | |
21 mar 00:27
Eta:
@
lukas
A teraz zasilaj konto
serwer p.
Jakuba
21 mar 00:35