matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocyyy :))
olka:
Dany jest romb ABCD o wierzchołkach A=(2,1) B=(6,2) C=(7,6) Oblicz pole tego rombu i czzwarty wierzchołek
20 mar 19:44
olka:
co do tego mają ciągi ?
20 mar 19:57
Eta:
Przepraszam bardzo ,źle mi się wkleił link
20 mar 19:57
Ajtek:
Cześć
Eta
. Też jestem ciekawy, co do tego mają ciągi
20 mar 19:58
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1750.html
20 mar 19:58
Eta:
20 mar 19:59