matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz przedziały wklęsłości i wypuklości i punkty przegięcia: f(x)=u{2x−3}{x
jolcia:
Proszę o pomoc Wyznacz przedziały wklęsłości i wypuklości i punkty przegięcia: a) f(x)= x * ex b) f(x)=
2x−3
x+1
1 wrz 21:13
b.:
19332
1 wrz 21:46