matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
jola:
zapisz sumę kwadratów oraz iloraz sinusa i cosinusa tego samego kąta α gdy: α=300 α=450 α=600 α=770
16 mar 09:23
Krzysiek :
https://matematykaszkolna.pl/strona/450.html
16 mar 10:26
jola:
mógłbyś mi to zobrazować na jednym przykładzie gdyż nie kapuję tego ?
16 mar 10:27