nie wiem
PATRYK: Cześć, jestem Patryk. Nie umiem matematyki, pomoże ktoś?
Mam takie zadanie, ile jest 8x:2=45x−5(x−6)?

jestem głupi jak coś
13 mar 23:54
Eta:
Zjedz

.... to Ci pomoże
13 mar 23:56
PATRYK: Ja mówie powarznie proszę
13 mar 23:57
PATRYK: βεϰσγℯ ⊃ηαc⊃ϰi XDXDXDXDXDXD
13 mar 23:57
Eta:
powa
żnie ?
13 mar 23:57
PW: Eta aż zbladła z wrażenia, że północ, a dziecko jeszcze nie śpi.
13 mar 23:58
13 mar 23:58
maly zydek: pomoże ktoś czy nie?
13 mar 23:58
Ajtek:
Widzisz "niewidoczna2", dlatego nie mogłem przeczytać wiadomośc z godz 23:57, tej pierwszej

.
Coś mi nie pasowało.
13 mar 23:59
maly zydek: nikt nie odpowie
192314
14 mar 00:00
PATRYK: Pomozecie?
14 mar 00:07
PATRYK: PROSZE JA PROSZE WAS BLAGAM NIE ODMAWIAJCIE
14 mar 00:09
Mila:
8x:2=45x−5(x−6)
4x=45x−5x+30
4x=40x+30
−36x=30
DOBRANOC
14 mar 00:09
PATRYK: DZIEKI WIELKIE BARDZO ALE JUTRO NIE BEDE W SZKOLE BO NIE MUSZE HAHAHAHAHHA WIEC NIE IDE SPAC
14 mar 00:11
Jolanta: w czym problem ?
14 mar 00:12
Eta:
14 mar 00:12
PATRYK: NIE MAM CO ROBIC MACIE JAKIES ZADANIA?
14 mar 00:16
14 mar 00:18
Jolanta: Dawnoo ,dawno temu mała Zydówka liczyła na palcach zanim odpowiedziała pani jaki ma byc wynik
mnożenia.Pomijam środek a koniec jest taki,że nauczyła panią a pani cała klasę.I tak w
rodzinie przekazujemy te umiejętnośc jako ciekawostkę−ale tym co już znają tabliczkę mnożenia.
14 mar 00:22
Ajtek:
Dobranoc "pobladła z wrażenia",
PW. Lecę spać

.
14 mar 00:40
Karo: f(x)=√1−cosx2(x+pi/2) pomoże ktoś, bardzo was proszę..
15 mar 20:23
Karo: Poprawka..

f(x)=
√1−cosx2(x+pi/2) naszkicuj wykres tej funkcji i odczytaj dla których argumentów funkcja
przyjmuje wartosc 1/2
15 mar 20:26