podstawy zespolone
maly zydek: Rozwiąż w zbiorze liczb zespolonych równania:
x
2+(1+i)x+i=0
Δ=1+2i+i
2−4i=−2i
cos jeszcze "cza"
(tzn.trzeba) robić?
13 mar 23:31
mYu: czy pierwiastek z −2i nie powinien być zapisany jako √−1*2i czyli i√2i?
13 mar 23:38
maly zydek: moze byc i√2 ale co to zmienia?
13 mar 23:39
maly zydek: machnalem i
13 mar 23:41
maly zydek: btw ile sie tu placi za subskrypcje czy cos?
13 mar 23:43
jikA:
Δ = 1 + 2i + i
2 − 4i = 1 − 2i + i
2 = (1 − i)
2
√Δ = ±(1 − i)
| | −1 − i − 1 + i | |
x1 = |
| = −1 |
| | 2 | |
| | −1 − i + 1 − i | |
x2 = |
| = −i |
| | 2 | |
13 mar 23:43
maly zydek: dzięki, ile płacę?
13 mar 23:45
13 mar 23:55
maly zydek: 60 czy tam 160 za jedno zadanie?
13 mar 23:58
jikA:
Im więcej tym lepiej.
14 mar 00:04
maly zydek: dużo, grosza bym nie dał gdybym wiedział ze cza
14 mar 00:05
Basia: Chryste panie ! To są wpłaty dobrowolne. Możesz wpłacić ile chcesz. Nawet złotówka się
liczy. Ale nie musisz.
14 mar 00:06
maly zydek: tym lepiej, Zydzi nie placa gdy nie cza, bo cza(s) to pieniadz
14 mar 00:07
Eta:
Możesz wrzucić

.... bo już mi się powoli kończą
14 mar 00:07
maly zydek: jabłka zakupić, znam tania dostawe, mogę załatwić za vipowstwo tutaj
14 mar 00:08
Ajtek:
No nie możłiwe że się konczą

( w l. mnogiej)
14 mar 00:09
Ajtek:
Za vi...... co
14 mar 00:10
14 mar 00:14
14 mar 00:14
maly zydek: status VIP, mozemy sie dogadac, ze jak napisze pytanie to w ciagu 5 min ma byc rozwiazane i
oczywiscie przynajmniej 1 osoba bedzie monitorowac temat przez tam 20 min czy mam jeszcze
jakies watpliwosci proponuje cene 1,24/kg ale zamowienie hurtowe ok?
14 mar 00:15
Ajtek:
Miłych snów
14 mar 00:16
maly zydek: Ja mowilem serio, znize wam cene do 1,24/kg
14 mar 00:18
maly zydek: nie to nie, łaski bez, Żyd by nie odrzucił, nawet jakby nie chciał jabłka jonagored
proponowalem
14 mar 00:21
maly zydek: czemu nie lubicie Zydow?
14 mar 00:22
Basia: mały kpinki sobie z Ciebie urządzają;
przecież my wszyscy znamy się tylko wirtualnie, a polityki na tym forum raczej się nie uprawia,
antysemityzmu również nie
14 mar 00:26
Ajtek:
Basia, a z apteki to się nie znamy

.
14 mar 00:33
Basia:
Ajtek owszem, ale to wyjątek
14 mar 00:35
Ajtek:
Spokojnej nocy
Basia, ja uciekam spać
14 mar 00:37