matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
A=-2,3 B=-1,-1 ustal wspolrzedne i dlugośc wektorów AB I BA.
gość:
12 mar 10:06
Artur_z_miasta_Neptuna:
grunt to znac teorię :
https://matematykaszkolna.pl/strona/1623.html
12 mar 10:10
aniabb:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1623.html
[1,−4]
https://matematykaszkolna.pl/strona/1624.html
d=
√
17
12 mar 10:11
gość:
12 mar 10:15
aniabb:
zapomniałam o BA [−1;4]
12 mar 10:30