matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wiedzac że A=-2,3B=-1,-1 USTAL WSPÓLRZEDNE WEKTOROW
gość:
12 mar 10:02
gość:
Wiedzac że A=−2,3 B=−1,−1 USTAL WSPOŁRZĘDNE WEKTORÓW AB ;BA . USTAL DŁUGOŚĆ WEKTOROW.
12 mar 10:04
gość:
12 mar 10:04
gość:
12 mar 10:04
aniabb:
https://matematykaszkolna.pl/forum/191818.html
12 mar 10:30