matematykaszkolna.pl
rzolnierz rzolnierz: Wiem ze pytanie nie na miejsuc ale się strasznie boje jutro mam komisje wojskową a wiem ze tutaj sa ludzie co niedawno tez mieli 18 lat i musieli pojsc na sprawdzanie tych kategorii I mam pytanie kaza sciagac gacie i dotykaja pen..isa ? strasznie sie boje prosze o szczra odpowiedz
10 mar 20:35
Mateusz: Pewnie ze karzą w samych majtach stajesz i sie ciebie pytają czy na cos chorujesz itd sprawdzą ci zgryz jaki masz a te narządy zazwyczaj lekarz tylko sobie oglądnie nic wiecej
10 mar 20:39
Janek191: Nie dotykają.
10 mar 20:39
politechniczny: dostaniesz kategorie E mięso armatnie ( w razie wojny rozstrzelać )
10 mar 20:40
Eta:
10 mar 20:41
wojtek: Siedzą stare ropuchy, popatrzą chwilę na ciebie w majtkach, zważą, zmierzą i tyle.
10 mar 20:41
Eta: "żołnierz emotka
10 mar 20:42
Inspektor wojskowy: kazą opuścić, ale nie dotykają, spokojnie. Chodzi o sprawdzenie czy masz kule na miejscu, że tak powiem emotka
politechniczny: ewentualnie możesz dostać kategorie D pocisk balistyczny
Mateusz: Eee teraz widze to moje "karanie" powinno byc każą bo nikt cie nie bedzie karał za sciagniete gacie
rzolnierz: no to super komisja przyjezdza do miasta wogule bez sensu i chyba ze 100 chlopa dostalo w jeden dzien wezwanie ja i prawie wszyscy moi kumple maja na jutro i wiem tyle ze jest to w domu kultury i tam bedziemy musieli sie rozbierac i wchodzic na ta komisje wyczytywani a kumpel mi mowil ze tak nawet na golasa czekali po 2 godziny i mnei wkrecal ze lapali za wory i kazali kaszlec i wzwod sprawdzali czy dobry jest no bez jaj ale to jest bez sensu ...
10 mar 20:43
asdf: normalnie rzołnierz przez RZ
10 mar 20:43
rzolnierz: wogule po co kumu moja parowa na bacznosc no bez jaj nie moge , ale sie bojeemotka
10 mar 20:44
Eta: A jak w komisji będzie zasiadał "b...p" ?
10 mar 20:44
rzolnierz: napisalem rzolnierz bo do woja niemam zamiaru isc i wlasnie taki ze mnie rzolnierz przez "rz"
10 mar 20:45
rzolnierz: b..p ?
Eta: emotka
Mateusz: emotka niezle cie wkrecili wzwod zeby sprawdzac no to akurat uwierz mi wskazane przyszłym szeregowym nie jest raczej zeby własnie miał niskie libido aby był porządnym wojakiem.
10 mar 20:46
Mateusz: To na ministranta od razu
asdf: ile ty masz lat, ze sie takich rzeczy boisz....
wojtek: Chłopaku nic się nie bój. Ja miałem rok temu i napisałem wyżej co zrobili. Chyba, że trolling hard.
10 mar 20:47
politechniczny: tylko uważaj za parawanem powodzenia
Eta: emotka
politechniczny: komisja jest przed 19 rokiem życia emotka chyba że nie masz ( sprzętu w spodniach ) i się wstydzisz
10 mar 20:48
rzolnierz: albo kumpel mnie klamie ze tam za jakas kotare sie idzie z pielgniarka i kaze sciagnac majty lapie za wory i kaze walic do spustu . bo niby sprawdza czy jajka w worach dobrze sie ukladaja przy waleniu to prawda emotkaemotka
10 mar 20:48
wojtek: Eta ty się tu nie podśmiechuj z poważnych spraw, tylko mogłabyś tu zajrzeć https://matematykaszkolna.pl/forum/33837.html emotka
10 mar 20:49
politechniczny: tak to prawda. sprawdzają czy nie jesteś gejem też
Mateusz: Tak tylko warunek jest jeden to musi byc pielęgniarz
politechniczny: @ Mateusz są dwie próby najpierw pielęgniarka a potem pielęgniarz
10 mar 20:51
rzolnierz: politechniczny wlasnie dlatego nie chce pokazywac bo mam taka armate ze jak mi stanie bo kurde z majt wylazi:( no a kumple jak sie z nimi po w−fie myje to wiedzac ze jest duza to mnie teraz wkrecaja ze tam beda mi kazali walic beda lapac za wory itp ... a jak im pisze zeby nie klamali to mowia ze to prawda i prawie kazdy mi to pisze jakby sie umuwiliemotka ale skoro mowicie ze jajcow nie beda sprawdzac to dzieki obyscie mieli racje
10 mar 20:52
politechniczny: radził bym w drugim wypadku zachować stan spoczynku
10 mar 20:52
politechniczny: sprawdzają też czy masz obie kule na miejscu to jest podstawa badania
10 mar 20:53
rzolnierz: ja im dam nie beda sie moimi jajami bawic
10 mar 20:54
Mateusz: A po co pielęgniarka niech sie przyzwyczajają do męskiego grona
rzolnierz: no dlaczego niektorzy sie tutaj tez smieja ze mnie tak samo jak moi kumpleemotka dlaczego zawsze na ten teamat kazdy sobie jaja robi w tego co ma iscemotka
asdf: slyszalem, ze sie idzie tam na komisje to sie dostaje całkę krzywoliniową (nie pamiętam już czy skierowaną, czy nie). Jak nie zrobisz zadania to idziesz do wojska...Ja wlasnie 3 dni temu wyszedłem
10 mar 20:55
politechniczny: @Mateusz badanie narządów meskich to jeden z etapów komisji i nikt się z Ciebie nie śmieje więc zdjęcie majtek jest normalna procedurą skoro nie wstydzisz się przed kolegami to i pielęgniarzowi pokażesz tylko uważaj żeby on CI nie pokazał swojego
10 mar 20:56
politechniczny: @asdf a ja miałem policzyć takie coś −2
10 mar 20:57
Mateusz: No własnie bo on moze miec dwa razy wiekszego i co wtedy−opadamy
nenen: nikt tu sobie jaj nie robi tylko żeby Ci nie zasalutował jak bd hasło "spodnie w dół wacek na stół"
wojtek: @politechniczny, a czemu miałby uważać? XD
10 mar 20:58
politechniczny: bo może być nie bezpiecznie
10 mar 20:59
politechniczny: @Mateusz tego to nie wiem ale chyba masz racje
10 mar 21:00
Mateusz: Ja tez nie wiem nie wiedziałem i nie chce wiedziec ale tak przewiduje.
10 mar 21:01
rzolnierz: klamiecie mnie to ni jest smieszne terz jescze jakies zadanie tam trzeba bedzie robi a pewnie beda m ikazali lic konia a zreszta co mi tam spuszcze sie na nich i h..j
nenen: po sprawdzeniu sprzętu sprawdzany jest odbyt więc uwaga bo tam pielegniarz ma dużą pyte podobno
wojtek: tak, sprawdzają tak zwaną "drożność rur"
10 mar 21:02
politechniczny: lepiej nie schylaj się po mydło sprawdzana jest Twoja kondycja fizyczna i psychiczna musisz policzyć całke jak napisał asdf i przejśc psycho testy a fizyczne to pompki i przysiady z pięgniarzem na plecach
10 mar 21:03
rzolnierz: nie bede sie nawet myc zebym smierdzial na maxa jak poczuja zapach niemytego wacka (tego smrodu ni da sie wytrzymac niedosc ze wali moczme to jescez rybami tak zajezdza ze szok)to od razu odechce im sie sprawdzania Klamienie mnie i tyle
politechniczny: nikt nie kłamie tak jest naprawdę zresztą się przekonasz
nenen: nikt nie kłamie zapytaj kolegów czy nie ważyli im jaj jak bd miał za duże to odrazu mutant i do wakacje do Iraku
10 mar 21:04
rzolnierz: politechniczny ale wymyslasz ale wymyslasz . Przeciez na badaniu wojskowym tylko trzeab zaliczyc jeden test polegajacay na tym ze: kategorie d sie dostaje gdy wydyma sie ladniejsza pielegrniarke C gdy wylomota troche \brzydsza B gdy wydyma sie wielka gruba stara pinde pielegnierke a A gdy sprosta sie ostatniemu wyzwaniu czyli przelomotaniu starego zgrzybialego dziada majora dlaczego co cholery wy sovbie jaja robicie !? ja tylko chialem prawde wiedziec :{}
10 mar 21:05
wojtek: o widzisz, to A dostaniesz bez gadania. i o co tyle płaczu?
10 mar 21:07
politechniczny: to jest prawda zobaczysz jutro i wspomnisz moje słowa jak nie chcesz to nie wierz
rzolnierz: dobra co bedzie to bedzie bda chcieli sie pobawic palka nima sprawy
politechniczny: no i o co tyle krzyku pobawią sie pobawią i przejdziesz dalej tylko uważaj z tym pielegniarzem
10 mar 21:08
nenen: nie karmić trolla !
10 mar 21:08
Mateusz: No tylko nie denerwuj pielęgniarza to bedzie dobrze
10 mar 21:10
politechniczny: i stan spoczynku wskazany a przejdziesz dalej i poćwicz całki
10 mar 21:12
rzolnierz: dobra dzieki wszytski mjakos teraz mi latwiej
10 mar 21:13
asdf: gdy Ci smutno, gdy Ci źle − policz wartość liczby e emotka
10 mar 21:17
nenen: bd mierzył obwód pałki pielegniarza to zobaczysz