dd
Magda _2: 2 ( 3k −5 ) (−7) =+2k
2 * 3k − 5 − 7 + 2k
teraz wiadomoe na jedno a niewiadomoe na druga
3k+2k +7+5 −2
5k = 10
k = 2
to jest dobrze?
9 mar 19:42
Lola: matematyka
9 mar 19:43
Lola:
9 mar 19:43
Magda _2: co ?
9 mar 19:43
Dominik: zapisz porzadnie druga linijke
9 mar 19:46
Magda _2: 2=(3k−5)*(−7)+2k
2=−21k+35+2k
2−35=21k+2k
−33=23k
−1,43478k
9 mar 19:46
9 mar 19:48
Kaasiiaaa: Nie umiem rozwiązywać w f.l w 2 gimazjum ..
9 mar 19:49
Kaasiiaaa: co za dziewczyna ja nie mogę ! hahahah
9 mar 19:50
Magda_2 : Weś patrz na siebie !
może nie umiem ale chce sie na uczyć coś w tym złego ?
i jestem 1 technikum

wiem wstyd
9 mar 19:51
9 mar 19:51
Magda_2 : ile to w koncu bedzie bo juz sama nie wiem
9 mar 19:52
Dominik: sama policzysz, jak sie nauczysz rozwiazywac rownania. myslisz, ze teraz spiszesz rozwiazanie z
internetu i bedzie ok? zaleglosci beda sie kumulowaly az do matury, o ile do niej w ogole
dobrniesz.
9 mar 19:55