wykres funkcji
gosiaa: Prosze o pomoc
Narysuj wukres funkcji i własnosci jej
a) f(x)=−1x+2
b) f(x)= −12x−1
c)f(x)= −2x−2
d)f(x)= −3x +1
e) f(x)=1x−2
f) f(x)=2x−4
g) f(x) = −1x−1
h) f(x) = −2x−2
24 lut 14:51
pryncypał: W tego typu zadaniach bardzo pomocny jest program geogebra, który pokaże ci jak wygląda tego
typu wykres i można odczytać w łatwy sposób wszystkie własności funkcji.
24 lut 15:13
gosiaa: hm nie potrafię odczytać tego programu .
24 lut 15:50
gosiaa: wykres funkcji
gosiaa: Prosze o pomoc
Narysuj wukres funkcji i własnosci jej
a) f(x)=−1x+2
b) f(x)= −12x−1
c)f(x)= −2x−2
d)f(x)= −3x +1
e) f(x)=1x−2
f) f(x)=2x−4
g) f(x) = −1x−1
h) f(x) = −2x−2
24 lut 16:09
24 lut 16:10
24 lut 16:11
gosiaa: gosiaa: Prosze o pomoc
prosze o pomoc wyznaczeniu własności funkcji
a) f(x)=−1x+2
b) f(x)= −12x−1
c)f(x)= −2x−2
d)f(x)= −3x +1
e) f(x)=1x−2
f) f(x)=2x−4
g) f(x) = −1x−1
h) f(x) = −2x−2
24 lut 16:11
24 lut 17:24