matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobić??
Marlena:
|6−7x|=6 |3x+2|≤11 proszę o pomoc w rozwiązaniu
22 lut 12:18
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1653.html
22 lut 14:01
Aga1.:
I6−7xI=6 6−7x=6 lub 6−7x=−6 dokończ I3x+2I≤11 3x+2≤11 i 3x+2≥−11 rozwiąż nierówności i wyznacz część wspólną rozwiązań.
22 lut 17:33