Proszę o pomoc
BartaS: prosta o równaniu y=(a−4)x−7 jest równoległa do prostej o równaniu y −6x+1 . Wyznacz a
17 lut 21:36
lila: a=−2
17 lut 21:37
Dominik: kiedy proste sa rownolegle? TEORIA
17 lut 21:37
Ajtek:
Zapisz poprawnie drugą prostą, to raz. Dwa, kiedy proste są równoległe
17 lut 21:37
BartaS: a możecie podać jak do tego doszliście ?
17 lut 21:38
BartaS: podałem wam całe zadanie tak jak dostałem więcej nie mam
17 lut 21:39
17 lut 21:39
Ajtek:
Zjadłęś znak "="

.
Zerknij tutaj:
42
17 lut 21:40
Ajtek:
Witaj
krystek
17 lut 21:40
BartaS: za bardzo tego nie ogarniam możecie to obliczyć był bym bardzo wdzięczny
17 lut 21:44
Dominik: tu nie ma czego liczyc. powtorz teorie.
17 lut 21:45
krystek: Witaj
Ajtku 
Do jutra



!
17 lut 21:46
Ajtek:
Miłych snów
krystek 
.
17 lut 21:48