matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ekstremy :
new:
ekstremy : jak obliczyc nastepujace ekstremy oraz punkt przegiecia odpowiadajacych im krzywych Prosze jak to zrobic? a)y=x4−8x3+22x2−24x+12 b)y=x3+x+1 c)y=x+4x d)y=x(3−x)2 e)y=x2+1x2 f)y=x√4−x2 g)y=−x3+x2
11 lut 19:53
huehuehue:
ekstrema*
https://matematykaszkolna.pl/strona/387.html
zerknij tutaj jak bedziesz mial problem to pisz
11 lut 20:00