matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
Ewa:
help
Wyznacz k dla którego b należy do przedziału ( k,k+1) gdzie k należy do liczb całkowitych jeśli a) log100 b = − 1/2 b) log3 b=1,5
9 lut 14:47
Bogdan:
Czy 100 w a) i 3 w b) to podstawy logarytmów?
1
a) log
100
b = −
2
3
b) log
3
b =
2
9 lut 15:09
Artur_z_miasta_Neptuna:
ile razy to samo będziesz pisala
https://matematykaszkolna.pl/forum/185769.html
czekasz na gotowca czy co
9 lut 15:14