matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc w rozwiązaniu tego przykładu.
Kamil:
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego przykładu.
http://imageshack.us/scaled/landing/203/jakj.jpg
4 lut 17:38
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/184673.html
4 lut 17:40
Dominik:
log
2
32
log
2
32
5
5
log
4
2
32 = log
4
32 * log
4
32 =
*
=
*
=
log
2
4
log
2
4
2
2
25
4
4 lut 17:42
Kamil:
dzieki
4 lut 17:42