matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
oli:
oblicz kwadrat liczby 5+2
√
3
28 sty 20:20
Piotr:
https://matematykaszkolna.pl/strona/55.html
28 sty 20:22
Eta:
(a+b)
2
=a
2
+2ab+b
2
(5+2
√
3
)
2
=................. = 37+20
√
3
28 sty 20:22
marta:
oblicz kwadrat liczby −1 2/3
18 kwi 22:17