26 sty 21:13
Dominik:
26 sty 21:18
Krzysiek: U mnie w LO zdarzyły się następujące skrócenia na fizyce:
[*]
26 sty 21:20
Eta:
| KOCHAM | |
| = CHAM  |
| KO | |
26 sty 21:23
26 sty 21:24
Mateusz: heh dobre ja widziałem w swojej karierze np takie cos
a to co w linku jest to akurat chyba znany kawał krążacy po matematykach
26 sty 21:25
26 sty 21:26
Eta:
26 sty 21:28
Vizer: Takie błędy były, są i będą. Nawet na studiach Informatycznych ! Gostek skrócił w ułamku
logarytmy, więc nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone...
26 sty 21:39
26 sty 21:47
Mila: Pewnie nie wiecie, ile może być równe (1+0)?
26 sty 21:50
asdf: wyniki sa dobre
26 sty 21:50
asdf: (1+0)? = 1? + 0? = 1?
26 sty 21:50
Artur_z_miasta_Neptuna:
asdf ... i własnie dlatego dla wielu będzie to znaczylo, że przeciez to jest sluszna forma
skracania
26 sty 21:51
Mateusz: No pewnie ze dobre nikt sie nie przyczepi w koncu zawodowcy to skracali
26 sty 21:51
Mila: asdf, zdziwi Cię to, ale niektórym wychodziło 10.
26 sty 23:55
asdf: no racja...jaki ja głupi..
26 sty 23:56
26 sty 23:59