Zbadaj przebieg zmienności funkcji i narysuj jej wykres.
Magda:
Zbadaj przebieg zmienności funkcji i narysuj jej wykres. Bardzo proszę o rozwiązanie, siedzę
nad tym od rana i nie daje rady
22 sty 16:35
22 sty 16:38
22 sty 16:39
Magda: Mam wszystkie wzory ale za każdym razem wychodzi mi coś innego. Czy mógłby ktoś to zrobić?
22 sty 16:47
krystek: zapisz poprawię!
22 sty 16:48
Koja: f(x)=−2x − 4
2 mar 10:09
Koja: zbadaj przebieg zmienności funkcji i narysuj jej wykres
2 mar 10:09
Hary:

−1−4+25=20
(x
w,y
w ) =(−1,20)
x∊R+unkcja jest rosnąca w przedziale wartosci x dodatniego .
2 mar 10:27