18 sty 15:07
Artur_z_miasta_Neptuna:
| | | | | |
jak już to w mianowniku nie ma | tylko | |
| | | |
18 sty 15:12
Ajtek:
Cześć
Artur 
.
Miałeś na myśli licznik zapewne

.
18 sty 15:15
Janek191:
−−−−−−−−−−−−−−−− =
53 ! 48 !
−−−−−− − −−−−−−−−−
13 ! * 40 ! 13 ! * 35 !
= −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− =
52 !
−−−−−−−−−−−
13 ! * 39 !
41*42*43*44*45*46*47*48*49*50*51*52*53 − 36*37*38*39*40*41*42*43*44*45*46*47*48
= −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
18 sty 15:17
Janek191:
41*42*43*44*45*46*47*48*49*50*51*52*53 − 36*37*38*39*40*41*42*43*44*45*46*47*48
= −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− =
40*41*42*43*44*45*46*47*48*49*50*51*52
53 36*37*38*39
= −− − −−−−−−−−−−−
40 49*50*51*52
itd. − można jeszcze skrócić II ułamek
18 sty 15:25
Ola: ehh myślałam że jest jakiś sposób bez tego rozpisywania, ale rzeczywiście w liczniku jest błąd,
a ja już doszłam do innej metody

Dzięki za wysiłki
18 sty 15:28