matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równania i nierówności:
Ona :
Rozwiąż równania i nierówności: a) I x I<4 b) I x−3 I = 1
17 sty 19:50
bezendu:
x<4 i x>−4 x∊(−4,4) |x−3|=1 x−3=1 lub x−3=−1 x=4 lub x=2
17 sty 19:52
ZK:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1653.html
17 sty 20:24