matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
????
miśka:
1.log6 2+log6 30−log6 10 2.log2 7−log2 3+log2 6 3.2 log7 6
16 sty 23:11
zośka:
1) log
6
(2*30)−log
6
10=log
6
(60:10)=log
6
6=1
17 sty 00:03
Artur_z_miasta_Neptuna:
miśka ... wzory:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
17 sty 00:05
zośka:
7*6
2) log
2
(
)=log
2
21
2
17 sty 00:06
zośka:
3) log
7
(6
2
)=log
7
36
17 sty 00:06