matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz- logarytmy
klara:
oblicz: A) log2 5 * log5 16 B)
log36
log 2 + log 3
12 sty 15:09
Dominik:
log
2
16
log
2
5 * log
5
16 = log
2
5 *
=...
log
2
5
log36
2log6
=
= ...
log2 + log3
log6
dokoncz i zapoznaj sie z tym
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
12 sty 15:11