matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
misiek:
oblicz: postac iloczynowa: y=3x
2
+4x−2 y=−5x
2
−4x+1 postac kanoniczna: y=x
2
−8x+3 y=−x
2
+6x−5 dziękuję za rozwiązanie
6 sty 18:34
bezendu:
https://matematykaszkolna.pl/strona/69.html
proszę
6 sty 18:45