Funkcje
Julia: Napisz wzór funkcji liniowej której wykres przechodzi przez punkt P=(2,−1) i jest prostopadły
do wykresu funkcji g
6 sty 13:05
Julia: Już umiem nie trzeba
6 sty 13:06
6 sty 13:07
Julia: Przepraszam kto się tu za mnie podpisuje? zadanie jest nie zrozumiałe
6 sty 13:13
krystek: I dla nas też nie do obliczenia, Jak napisał Piotr .
6 sty 13:20
Julia: a) g(x)=−5x+1 b)g(x)=2−1,5x c)g(x)=−1,5
6 sty 13:43
Artur_z_miasta_Neptuna:
masz podane odniesienie do analogicznego zdania −−− przestudiuj i zastosuj u siebie
6 sty 13:47