matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja
Julia:
Napisz wzór funkcji liniowej f której wykres przechodzi przez punkt P=(−2,3) i jest równoległy do wykresu funkcji g.
6 sty 13:04
Julia:
a)g(x)=−5x+1 b)g(x)=2−1,5x c)g(x)=−1,5
6 sty 13:44
Artur_z_miasta_Neptuna:
dubel:
https://matematykaszkolna.pl/forum/177773.html
6 sty 13:48