matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f. kwadratowa
patrycja:
Wyznacz współrzędne wierzchołka oraz miejsca zerowe funkcji kwadratowej danej wzorem: y=−2(x+3)
2
+1. Proszę o obliczenia
5 sty 21:31
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/69.html
5 sty 21:32
beata:
p=−3 q=1 x1= (6+√20) /2 x2= −(6+√20) / 2
5 sty 22:12